Succes test – test vocational

Cum functioneaza?

Daca te hotarasti sa iti faci testul vocational trebuie sa ne anunti si vei primi pe e-mail o invitatie.

Apesi click pe incepe testul si timp de 40 de minute raspunzi la intrebarile care se deruleaza pe pagina.

Sfatul nostru este ca la intrebarile din test sa dai primul raspuns care iti vine in minte. Totodata, te mai sfatuim sa iti inchizi telefonul mobil, televizorul si orice alt device care te-ar distrage de la completarea testului.

Odata salvate intrebarile, noi vom genera 2 rapoarte foarte detaliate pe care le primesti pe e-mail si pe care ulterior le discutam pe skype/telefon:

  1. Raport interese ocupationale, un instrument care sa te sprijine in luarea unei decizii satisfacatoare privind cariera ta. Intelegandu-ti profilul personal, te poti concentra asupra aspectelor unor ocupatii care te atrag si, totodata, sa te informezi mai bine in privinta optiunilor de cariera, educatie si angajare care sa iti ofere satisfactie si recompense pe termen lung.
  2. Evaluare a Personalitatii si a Aptitudinilor conceput astfel incat sa iti ofere o imagine antrenanta asupra a ceea ce te motiveaza sit e intereseaza si in plus iti furmizeaza sugestii asupra posibilelor directii de cariera, in acord cu propriile caracteristici, acestea putand influenta atat performanta la locul de munca cat si capacitatea de a dobandi cunostinte si deprinderi necesare pentru a atinge performanta.

Fiecare raport are aproximativ 65 de pagini si iti furnizeaza si compatibilitatea cu meseriile pe care le regasesti in Clasificarea Ocupatiilor din Romania si un caiet de lucru Planul meu de Cariera.

Pentru orice detalii, programari si consiliere ne poti contacta la 0728.960.370, pe office@premiumedu.ro sau completeaza formularul de mai jos.