Bine ati venit la Kings Education

Despre Scoala

Kings Education este un grup educational de top, cu locatii de studiu in SUA si UK. Programele de studiu oferite sunt cursuri universitare, la nivel de liceu si cursuri de engleza. Locatii: SUA – New York, Los Angeles, New Jersey, Boston; UK – Londra, Bournemouth, Oxford, Brighton.

In plus fata de calitatea superioara a educatiei formale primite in cadrul Kings Education, studentii primesc si sprijin pentru a se dezvolta, pentru a reusi sa faca alegeri intelepte, ambitioase si bine informate privind viitorul profesional si personal.

Pentru mai multe informatii privind programele de studiu, burse si costuri, completeaza formularul de mai jos.
Iti vom raspunde rapid.

Cursuri Universitare

  • An de Foundation (Business, Engineering, Life Sciences and Pharmacy, Architecture, Media and Communications, Humanities and Social Sciences, Mathematics, Computing and Science, Communication and Study Skills, Data Handling and Information Technology, Art and Design, Biology, Business Studies, Chemistry, Economics, Government and Politics, History, Human Geography, Law, Mathematics, Physics, Psychology)
  • Pregatire pentru Master

Pentru mai multe informatii privind programele de studiu, burse si costuri, completeaza formularul de mai jos.
Iti vom raspunde rapid.

Costuri   

Posibilitate de finantare

Poti obtine un credit care sa acopere in totalitate studiile universitare, iar Premium Edu te ajuta cu obtinerea finantarii. Contacteaza-ne pentru detalii la 0728.960.370 sau pe mihaela.haiduc@premiumedu.ro.

 

Sau, pentru mai multe informatii privind programele de studiu, burse si costuri, completeaza formularul de mai jos.
Iti vom raspunde rapid.

Cazare

In functie de locatie.

De ce sa studiezi la Kings Education

  • Ai acces la programe de studiu care iti ofera informatii, oportunitati si experiente care te imbogatesc
  • Este o universitate care pune studentii pe primul plan
  • Vei fi ajutat sa te dezvolti pe plan profesional, dar si personal
  • Vei fi inconjurat de o comunitate internationala de valoare, in care se evidentiaza toleranta, generozitate, seriozitatea, ambitia, creativitatea, dar si sprijinul reciproc intre membri
  • Vei face primul plan catre o cariera de succes in domeniul ales

Suna interesant? Te putem ajuta cu informatii detaliate si sprijin pentru admitere. Contacteaza-ne pentru o sedinta de consultanta gratuita la 0728.960.370 sau prin email la mihaela.haiduc@premiumedu.ro