NABA (Nuova Accademia di Belle Arti)

Studiaza in Italia la NABA (Nuova Accademia di Belle Arti)

NABA (Nuova Accademia di Belle Arti)

Despre

Naba este cea mai mare academie privată de artă și design din Italia, recunoscută internațional. Ea a fost fondată în 1980 și este prima academie privată ale cărei programe de licență și masterat, atât în limba italiană cât și engleză, au fost acreditate de MIUR ( Ministerul Educației, Universității și Cercetării din Italia).

Ca student la NABA, îți vei dezvoltă creativitatea, vei îmbina lucrul manual, lectura și teoria pentru a te pregăti în acest domeniu. Metodologia academică a acestei instituții este considerată reușită și unică, datorită faptului că au reușit să cultive relații cu diferite companii de design renumite, oferindu-le astfel studenților șansa de a vedea cum este cu adevărat lumea modei și a artei. Un studiu a dovedit că, pe parcursul unui an de absolvire, 89% din absolvenți își găsesc locuri de muncă.

De ce să alegi NABA?

– ai șansa de a studia în Milano sau Roma, capitalele culturii, artei și modei;

– poți colabora cu peste 1000 de companii, poți lua parte la proiecte adevărate și stagii unice;

– obții o experiență multidisciplinară și multiculturală, ce se axează pe practică și experimentare directă;

– ai ocazia de a învață și de a te inspiră de la adevărați profesioniști și mentori din această industrie;

– iei parte la programe și cursuri în italiană și engleză, de unde vei dobândi diplome recunoscute pe plan internațional;

– pentru a studia la o academie premiată și considerată că fiind una dintre cele mai bune școli de artă și design din lume.

Pentru mai multe informatii privind programele de studiu, burse si costuri, completeaza formularul de mai jos sau dă-ne un mesaj cu textul VREAU SĂ ȘTIU pe Whatsapp https://chat.whatsapp.com/BleX2Ldv76g1nkvfCJ2elf 

Iti vom raspunde rapid.

logo universitate NABA Nuova Accademia di Belle Arti

Cursuri Universitare

Undergraduate Programs

 1. Design: durata 3 ani (Milano)
 2. Fashion design: durata 3 ani (Roma sau Milano)
 3. Tehnologii creative: durata 3 ani (Milano)
 4. Design grafic și direcția artei: durata 3 ani (Milano sau Roma)
 5. Designul media și artele multimedia: durata 3 ani (Milano sau Roma)
 6. Pictură și artă vizuală: durata 3 ani (Milano sau Roma)
 7. Set design: durata 3 ani (Milano)

Aceste cursuri constă în: proiecte grafice, 3D, animate; design-ul jocurilor video, a personajelor, dinamica și interacțiunea lor, proiectarea scenelor, elementelor de recuzită sau costumelor pentru diferite spectacole; crearea instalațiilor de expoziție pentru artă, modă. Cursurile se pot face fie în limba engleză, fie în limba italiană, la alegere.

Postgraduate Programs (toate la Milano):

 1. Design interior: durata 2 ani
 2. Design de produs: durata 2 ani
 3. Design textil și fashion design: durata 2 ani
 4. Design de comunicare: durata 2 ani
 5. Artă vizuală și studii de curs: durata 2 ani
 6. Artă contemporană: durata 1 an
 7. Designul vizual și fotografia: durata 1 an
 8. Publicitate creativă: durata 1 an

Pentru mai multe informatii privind programele de studiu, burse si costuri, completeaza formularul de mai jos sau dă-ne un mesaj cu textul VREAU SĂ ȘTIU pe Whatsapp la https://chat.whatsapp.com/BleX2Ldv76g1nkvfCJ2elf
Iti vom raspunde rapid.

Informații Financiare:

În principiu, taxa este de 16.500 EUR însă, dacă studentul și familia sa sunt rezidenți într-o țară din UE pentru cel puțin 3 ani iar venitul este obținut în UE, taxa este ajustată la condițiile economice ale acestora. În urma acestor evaluări, vor fi alocate reduceri de taxă, care vor ține cont de situația economică și financiară a familiei studentului. Așadar, taxa pentru primul an de studiu variază 6.130 EUR și 16.500 EUR.

Contacteaza-ne pentru detalii la 0728.060.370 sau pe mihaela.haiduc@premiumedu.ro.

Sau, pentru mai multe informatii privind programele de studiu, burse si costuri, completeaza formularul de mai jos sau dă-ne un mesaj cu textul VREAU SĂ ȘTIU pe Whatsapp https://chat.whatsapp.com/BleX2Ldv76g1nkvfCJ2elf
Iti vom raspunde rapid.

Alte informații

Campus

MILANO: Cursurile NABA au loc în campusul Academiei, un complex arhitectural recent renovat localizat în Navigli, un cartier istoric din Milano, una dintre zonele cele mai atractive și dinamice din oraș. Campusul este dotat cu o excelentă infrastructură IT, ce include laboratoare de grafică computerizată, editare video, design audio, 2D și 3D modelling etc. La dispoziția studenților se află, de asemenea, diferite ateliere de prelucrare a plasticului, metalului și lemnului sau bijuteriilor.

ROMA: Campusul NABA din Roma va ocupa două clădiri istorice de la începutul secolului XX care, momentan, se află în renovare. El se află doar la 200 de metri distanță de stația de metrou Garbatella și include laboratoare specializate, biblioteca, zone destinate studenților și servicii IT avansate.

Cerințe de intrare

Fiind o academie privată recunoscută din multe puncte de vedere, această are standarde riguroase cu privire la admitere. Această depinde de îndeplinirea cerințelor minime de educație și limba, precum și de susținerea unui test de admitere, după cum urmează:

 • Diplomă de învățământ secundar superior, ce trebuie validată de consulatul Ambasadei Italiei din țară în care a fost eliberată diplomă;
 • 12 ani de participare școlară;
 • Cunoașterea limbii italiene (cel puțin nivel intermediar);
 • Cunoașterea limbii engleze ( dovedită prin certificatele Cambridge).