University of Reading

Studiaza in UK la University of Reading

Despre Scoala

Despre

Fondată în secolul al 19-lea (în anul 1892) ca un colegiu cu rol de extensie a University of Oxford, Reading a fost singura universitate care a primit permisiunea de funcționare (charter), sub autoritate legislativă, în timpul dintre cele două Războaie Mondiale, în anul 1926.

De-a lungul deceniilor, această universitate a dobândit statutul de pionier, dovedindu-și spiritul inovator prin depășirea limitelor universului academic și prin implementarea unor schimbări la nivel social. Aici a predat prima femeie, în calitate de profesor, din Marea Britanie (Edith Morley), această realizare având un puternic impact inspirațional și motivațional în rândul studenților ei. De asemenea, universitatea a fost prima din Marea Britanie care a integrat un grup de cercetare și dezvoltare industrială în campus. În anul 1989, University of Reading a devenit prima universitate care a câștigat Premiul Reginei (the Queen’s Award) la categoria Export Achievement și, până în prezent, se poate laudă cu câștigarea de patru ori a Premiului Aniversar al Reginei (Queen’s Anniversary Prize) pentru educație superioară (Higher Education) în anii 1998, 2006, 2009 și 2012.

În peisajul contemporan, University of Reading este recunoscută în top 200 al celor mai bune universități din lume, găzduind un număr de 19.000 de studenți care provin din peste 150 de țări. Aceasta oferă o largă varietate de programe de studiu din diverse domenii, de la științe „pure” sau aplicate până la studii lingvistice, umanitare, științe sociale, artă și business. Metode noi de cercetare și de raționament sunt integrate, în mod constant, în predare, corpul academic fiind alcătuit din profesioniști aflați în fruntea domeniilor de activitate. Astfel, University of Reading rămâne una dintre cele mai populare alegeri în ceea ce privește învățământul superior din Marea Britanie.

Cursuri universitare

Atât în ceea ce privește opțiunile pentru Undergraduate Programs, cât și cele pentru Postgraduate Programs, University of Reading oferă numeroase cursuri care satisfac cerințele oricărui viitor student, acoperind pasiuni și teme dintre cele mai diverse. Programele sunt grupate alfabetic și accesul la informații despre fiecare dintre acestea în parte este facilitat prin intermediul site-ului oficial. Indiferent de programul ales, garanția calității și a profesionalismului se regăsește pretutindeni.

Pentru mai multe informatii privind programele de studiu, burse si costuri, completeaza formularul de mai jos.
Iti vom raspunde rapid.

cursuri strainatate la University of Reading

Cursuri Universitare

Menționăm doar câteva dintre programele de studiu care pot fi urmate la University of Reading:

 • Ancient History
 • Architecture
 • Biological Sciences
 • Business and Management, Accounting and Finance
 • Computer Science
 • Engineering
 • English Literature
 • Food and Nutrițional Sciences
 • Graphic Communication
 • Meteorology and Climate
 • Modern Languages and European Studies
 • Philosophy
 • Real Estate and Planning
 • Zoology
 • War and Peace Studies
 • Politics and Internațional Relations

Pentru mai multe informatii privind programele de studiu, burse si costuri, completeaza formularul de mai jos.
Iti vom raspunde rapid.

Costuri 

 • Costuri Undergraduate ProgramsTaxele standard pentru studenții internaționali care s-au înscris la programe de tip undergraduate în anul academic 2018/2019 sunt de:
  • 16.070 £/an pentru programele din categoria Band 1 (majoritatea din acestea fiind cursuri de tip non-laboratory, incluzând și programele International Foundation);
  • 19.330 £/an pentru programele din categoria Band 2 (cursuri care se desfășoară, în cea mai mare parte, în laboratoare sau cursuri de tip workshop).

  Deși majoritatea cursurilor universității se încadrează în categoriile Band 1 sau Band 2, există cursuri care presupun o taxa de tip premium. În acest sens, taxele pentru fiecare tip de curs pot fi verificate pe pagină web a fiecărui departament, urmând acest link:

  http://www.reading.ac.uk/ready-to-study/study.aspx

   

  Costuri Postgraduate Programs

  Taxele pentru toate cursurile de tip postgraduate se găsesc în informațiile prezente pe site-ul oficial, la acest link:

  https://student.reading.ac.uk/essentials/_money_matters/tuition-fees/tuition-fee-tables.aspx

  Studenții înscriși la programele de tip postgraduate pot aplica pentru obținerea unui împrumut financiar din partea Guvernului britanic.

Contacteaza-ne pentru detalii la 0728.060.370 sau pe mihaela.haiduc@premiumedu.ro.

Sau, pentru mai multe informatii privind programele de studiu, burse si costuri, completeaza formularul de mai jos.
Iti vom raspunde rapid.

Alte informații

Cele 3 campusuri studențești din Marea Britanie care aparțin de University of Reading (Whiteknights, London Road și Greenlands) sunt caracterizate prin teren întins de desfășurare, majoritatea acestuia fiind spațiu verde, și numeroase facilități încântătoare: librării, cluburi studențești, muzee, baruri unde se poate servi masa, centre de fitness și de conferințe. Frumusețea acestora a fost recunoscută prin câștigarea multor premii, printre care și 7 titluri consecutive Green Flag, care atestă un loc în topul spațiilor verzi din Marea Britanie. În anul 2012, campusul Greenlands a fost ales ca unul dintre spațiile de celebrare a Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a Doua.

Urmăriți un tur virtual al acestor campusuri pe link-urile următoare:

https://www.youtube.com/watch?v=28UbBk0J0sQ#action=share

https://www.youtube.com/watch?v=Sd58-7lrTrA#action=share

https://www.youtube.com/watch?v=bSeETTscaXg#action=share